دسته : -فنی و مهندسی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 279 KB
تعداد صفحات : 164
بازدیدها : 360
برچسبها : کنترل پروژه مدیریت پروژه earned value
مبلغ : 12000 تومان
خرید این فایلنقش earned value در کنترل پروژه
کنترل پیشرفت فعالیتهای پروژه در سیستم سنتی معمولا بر اساس زمان یا هزینه انجام می گرفت. بدین ترتیب که مقدار پیشرفت زمانی از نسبت زمان سپری شده برای انجام فعالیت و زمان کل برآورد شده برای اتمام آن محاسبه می گردد و به همین ترتیب مقدار پیشرفت هزینه ای نیز به دست می آید. اما EARNEDVALUE با ارائه یک روش هر دو شاخص را به طور یکجا دخیل کرده است و درصد پیشرفت را با توجه به هر دو آنها به دست می آورد. محاسبات EARNEDVALUE بر اساس سه شاخه اصلی انجام می گیرد که به شرح آنها خواهیم پرداخت.
BCWS (BUDGETED COST FOR WORK SCHEDULED) : هزینه پیش بینی برای یک فعالیت با توجه به مدت زمان آن فعالیت را نشان می دهد.
(Budgeted cost for work performaned) BCWP: این شاخص، ارزش کار واقعی انجام شده روی فعالیت را مشخص می کند. این شاخص را اصطلاحا Earned value گویند.
(actual cost for work performaned) ACWP : هزینه واقعی که تا کنون برای انجام فعالیت ها صرف شده است را نشان می دهد.
زمان پروژه یعنی بهترین زمان یا کوتاهترین زمانی که در آن پروژه طبق برنامه پایان پذیرد. این زمان پروژه از جمع زمانهای فعالیت های مسیر بحرانی به دست می آید برای به دست آوردن زمان کل پروژه را می توان با زمان مبداء صفر فرض کنیم بعدا امکان این هست که بجای این زمان صفر تاریخ واقعی پروژه را بنویسیم.
در روش محاسبات زمانهای رفت از سمت چپ شبکه شروع می کنیم اگر شروع رویداد اول صفر باشد ختم آن ماکزیمم یعنی به اندازه مدت فعالیت خواهد بود. به همین ترتیب چون رویداد ابتدای فعالیت قبل همان رویداد انتهای فعالیت قبل می باشد پس زودترین زمان شروع فعالیت بعد برابر زودترین زمان ختم فعالیت ماقبل آن است. اگر رویداد ابتدای یک فعالیت رویداد چندین فعالیت باشد زمان شروع یا زمان زودترین این رویداد برابر جمع max زمانهای بحرانی، قبل از آنست به عبارت دیگر اگر چند فعالیت بیک رویداد ختم شوند زودترین موقع بوسیله درازترین سری از فعالیتها تعیین می شود.
اگر وقت محاسبه شده پروژه مورد قبول نباشد ولی بایست پروژه در کمترین زمان انجام گیرد در این صورت باید از مدت فعالیتهای مسیر بحرانی به اندازه آن شناور منفی کاسته شود تا زمان دلخواه پروژه به دست آید اصطلاحا این زمان را شناور منفی می نامند پروژه هایی که زمان شناور دارند را می توان از زمان شناور آنها استفاده کرد و تغییرات در پروژه را توسط این زمانهای شناور امکان پذیر ساخت بدون اینکه احتیاج به برنامه ریزی مجدد باشد.
دیدگاه اول آنکه پروژه به اتمام رسیده باشد و بخواهیم بررسی کنیم در اجرای پروژه چه مقدار به سود رسیده ایم یا به عبارتی صرفه جویی کرده ایم و بعلکس دراجرای پروژه چه مقدار پول و یا زمان بیشتر از مقدار برنامه ریزی شده صرف شده است.
در این دیدگاه موارد BCWS/BCWP/ACWP/SV/SPI/CV/CPI تهیه و مورد تحلیل قرار می گیرد.
دیدگاه دوم آنکه از اجرای پروژه مقداری گذشته است و با توجه به روند گذشته (تا به حال) می خواهیم برآورد کنیم در آینده پروژه چه روندی را طی خواهد کرد هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ زمان. در این دیدگاه علاوه بر موارد بالا مقادیر هزینه حداقل تکمیل پروژه و حداکثر تکمیل پروژه تهیه و مورد تحلیل قرار می گیرد.
با ظرفیت 4000 و 300 تن کلینکر هر روز برای انجام و اتمام تحویل شرکت آذرآب شده است. طرح افزایش ظرفیت کارخانه سیمان با ظرفیت اسمی تولید 2000 تن کلینکر سیمان پرتلند در روز را به ظرفیت 9000 تن در روز افزایش دهد و همچنین یک کارخانه با ظرفیت اسمی تولید 3300 تن کلینکر سیمان پرتلند در روز را احداث نماید. این پروژه شامل :
1- تجهیزات انتقال مواد
2- سنگ شکنی
3- آسیاب مواد و آسیاب های سیمان از افزایش ظرفیت و طرح توسعه از مرحله تهیه و تدارک مواد برای ساخت تحویل شرکت آذر آب شده است.
فهرست پروژه
مقدمه
مفاهیم پروژه
محدودیت های مدیریت پروژه
برنامه ریزی کلان ، تفصیلی و عملیاتی پروژه
مراحل یک پروژه
محاسبه زمان پروژه
شبکه های پرت و سیستم تخمین زمان
گام های اجرای پروژه و انواع ساختار پروژه
معرفی تکنیک EARNED VALUE
مقایسه روشهای پیش بینی شده دوره طرح متفاوت با استفاده از متریک ارزش کسب شده
دو دیدگاه درباره EARNED VALUE
تفاوت MSP و PrimAvera
پروژه طرح افزایش ظرفیت و توسعه سیمان مازندران
توضیحات پروژه سیمان مازندران
چارت پروژه
اجزای تشکیل دهنده پروژه و بررسی پروژه
توضیحات،Mazandaran Cement MSP
نقش Value engineering در اجرا پروژه
فرم ارزیابی پیمانکار
مشکلات شرکت صنایع آذراب
منابع
ضمیمه
خرید و دانلود آنی فایل