دسته : سمینار برق
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 489 KB
تعداد صفحات : 64
بازدیدها : 237
برچسبها : مدلسازی هیبرید كنترل ترافیك هوایی
مبلغ : 11000 تومان
خرید این فایلسرفصل مطالب:
فصل اول : مقدمه
فصل دوم : مدل سازی هایبرید ترافیک هوایی
فصل سوم : کنترل هایبرید ترافیک هوایی
فصل چهارم : محاسبه ایمنی در خطوط هوایی با استفاده از مدل هایبرید
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع
Abstract
دارای نمودارها و اشکال جامع و چکیده انگلیسی
----------------
این فایل مربوط به سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد Sc.M مهندسی برق - کنترل بوده که دارای 95 صفحه می باشد که در بالا تنها به ذکر سرفصل های آن اکتفا شد ، در زیر به قسمتهایی مختلف از متن این سمینار اشاره می شود.
مدیریت ترافیک هوایی (ATM) در آینده امکان پرواز آزاد بدون خلبان که در آن هواپیما مسیر، سرعت و ارتفاع بهینه خود را انتخاب می کند ، مهیا می سازد. سـاختار کنترلی حاصل، سیسـتم هایبرید است که وقایع گسسته و دینامیک های زمان پیوسته را در هم می آمیزد. در این سمینار روشی برای مدل سازی و کنترل پروازهای چند تایی از نقطه نظر کنترلر ترافیک هوایی بررسی و توصـیف شـده است. این روش، هواپیما و مانور را به صورت سیستم کنترل هایبرید مدل کرده و میزان امنیت پرواز را برای هر هواپیما محاسبه می کند، به طوری که هر هواپیما بـه طـور جداگانه و حتی در حضور عـدم قطعیت عملکرد هواپیمای دیگر، امنیت داشته باشد. مدل حاصل شامل پروازهای عدیده ای می شود کـه در هر کدام دینامیک هواپیما، مسیر پرواز و کنترل پـرواز متفـاوت می باشـد. از آن جایی کـه حرکـت هواپیما تحت تأثیر عامل باد می باشد ، که آن را به صورت متغیر تصادفی مدل می کنیم، این مـدل چند عاملی ، هایبرید و تصادفی می باشد. مثالهای مانور، استفاده از تغییر سرعت و جهت هواپیما در ایـن جا به جزئیات توضیح داده شده است.
در فصل اول، مقدمه ای بر شیوه کنترل ترافیک هوایی سنتی ارائه می گردد. در فصل دوم، دو نوع مدل سازی هایبرید برای کنترل ترافیک هوایی توصیف شده است؛ نوع اول، مدل هایبریـد تصـادفی و نوع دوم، مدل هایبرید اتوماتا است. در فصل سوم، کنتـرل هایبریـد ترافیـک هـوایی بـا اسـتفاده از روش کنترل غیر متمرکز و در نهایت در فصل چهارم، روش محاسبه میزان امنیت پرواز توصیف شـده ودر انتهـا به زمینه های تحقیقاتی مرتبط با آن اشاره خواهد شد.
...
2-1 مدل سازی هایبرید و تصادفی ترافیک هوایی
2-1-1 مدل سازی بر پایه CDR
مدل های پروسه ATM در فازهای مختلف استراتژی CDR نیاز می باشند، به این ترتیب:
1. پیش گویی برخورد
مدل ها برای پیش گویی آینده ، رویارویی و مواجه شدن دو هواپیما به کـار مـی رونـد ، تـا مشـخص کنند که آیا این رویارویی منجر به برخورد آنها می شود یا خیر؟
2. تجزیه و تحلیل برخورد
مدل ها برای تجزیه و تحلیل برخورد نیز نیاز می باشند. در ساده ترین مانورهـا از قـوانین اگـر- آنگـاه برای تجزیه و تحلیل رفتار هواپیماها استفاده می شود .
3 .اعتبارسنجی
وجود صحت و اعتبار یک گام تعین کننده در گسترش الگوریتم CDR می باشد .
...
خرید و دانلود آنی فایل